رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

واکنش وزارت کشور به ادعای انفجار مین در زندان اوین

واکنش وزارت کشور به ادعای انفجار مین در زندان اوین معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور با تاکید بر اینکه اغتشاشات رو به پایان است، گفت: موضوع زاهدان مساله مستقلی است که ۱۵۰ نفر از اراذل به اموال عمومی و مغازه های حتی اهل سنت حمله کردند و اکنون آنجا آرام است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحید میراحمدی روز شنبه در جمع خبرنگاران درباره فراخوان‌های اخیر و وضعیت دیروز در زاهدان گفت: وضعیت استانها خوب است و اغتشاشاتی که ناآرامی شهری به همراه داشته باشد، نداریم و بیشتر تحرکات ایذایی در برخی شهرستانها است.


وی افزود: تجمع مختلف در برخی دانشگاهها هست که هر روز روند کاهشی دارد و اغتشاشات روزهای آخر خود را طی می کند.

 

معاون وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان به دنبال برافروختن و دامن زدن به اغتشاشات هستند، اظهار داشت: آنها روی امروز شنبه تمرکز کردند و فراخوانهای زیادی دادند اما تاکنون در هیچ نقطه تجمعی نداشتیم و چهارشنبه گذشته هم چنین بود که مشکلی نداشتیم.

 

میراحمدی با مجزا خواندن وضعیت زاهدان گفت: زاهدان مساله مستقلی است که ۱۵۰ نفر از اراذل به اموال عمومی و مغازه های حتی اهل سنت حمله کردند که اکنون آنجا آرام است.

 

مکان هایی ویژه تجمعات مشخص می شود
دبیر شورای امنیت کشور درباره اینکه آیا مکان هایی برای تجمعات قرار است معین شود، گفت: دستورالعمل‌هایی در حال بررسی است و بر اساس آن مختصات مکان‌ها بررسی شده و سپس مکان‌ها مشخص می‌شود.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا این مکانها قرار است فقط برای تهران در نظر گرفته شود یا اینکه مشمول شهرستان‌ها هم می‌شود، ادامه داد: البته این دستورالعمل‌ها در حال بررسی است و وقتی قطعی شود برای کل کشور در نظر گرفته خواهد شد.

 

موضوع اوین ارتباطی به اغتشاشات نداشت
وی همچنین با اشاره به اتفاقات در زندان اوین گفت: اینکه گفته می‌شود افرادی در اوین روی مین رفتند مطلقا صحت ندارد و موضوع ندامتگاه اوین ارتباطی با اغتشاشات نداشت.

 

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور افزود: بندی که این اتفاق افتاد بند سارقان بود که تصور کردند با توجه به اتفاقات سطح شهر، نیروی حفاظت زندان روی اغتشاسات شهری تمرکز دارند و با این تصور این نقشه را طراحی کردند با ایجاد اغتشاش در زندان فرار کنند.

 

میراحمدی ادامه داد: این اتفاق به سرعت مدیریت شد و ربطی به اغتشاشات نداشت البته ارتباط غیر مستقیم این بود چون نیروهای امنیتی درگیر اغتشاشات هستند، پس می‌توانند از زندان فرار کنند. چون در بند سیاسی و بند بازداشتی های اغتشاشات اخیر این اتفاق نیفتاد پس ارتباط مستقیم نداشت.

 

میراحمدی خاطرنشان کرد: کشته شدگان همان تعداد اعلام شده است و کسی هم از زندان فرار نکرد./ ایزنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار